Els conductors reclamen la posada a punt de la freqüència de pas al nou semàfor

El semàfor del carrer Castellar, però, podria ser solució provisional atès que hi està prevista la construcció d'una nova escola, tal com preveu el Pla Parcial de Creu de Terme.

La Diputació de Barcelona ha instal·lat a petició de l'Ajuntament de Tiana uns semàfors a la cruïlla entre el passeig de la Vilesa i el carrer Castellar per regular millor el trànsit de vehicles en aquesta zona sud del municipi. El sistema semafòric es posa en marxa per poder millorar la construcció del dipòsit d'aigua a l'avinguda Garí i que deixarà el el Camí dels Francesos de doble direcció. El sistema té un cost d'uns 45.000 euros. A la nova instal·lació, però, hi ha conductors que no s'hi acaben d'acostumar.

Les principals queixes dels conductors és la preferència que, segons els que viatgen pel passeig de la Vilesa, tenen els conductors que arriben al semàfor des del carrer Castellar. En les queixes que recull l'emissora local de ràdio, el semàfor és més curt a la sortida del carrer Castellar.

Tot i això, s'ha encetat una polèmica ja que alguns Tianencs pensen que aquests semàfors són innecessaris i que a més incideixen directament en la vida diària, cambiant la fisonomia del poble, i acostant-lo a unes regles de ciutat en una vila que vol mantenir el seu tarannà tranquil i de peculiar ambient veïnal.

Nuk ka komente: